Dusseldorf

TELFA Associates Conference – Digital Transformation og Legal Tech

Tom Eivind Haug, Ina Ekholt og Ida Tungehaug deltok i helgen på TELFAs årlige Associates Conference. Årets konferanse ble arrangert av vår tyske samarbeidspartner Buse Heberer Fromm ved deres kontor i Düsseldorf. Konferansen omhandlet digital transformation og legal tech. Advokater fra 14 forskjellige jurisdiksjoner deltok, og utvekslet erfaringer fra- og kunnskap om feltet.

Den økte digitaliseringen i næringslivet generelt innebærer også en transformasjon av advokatbransjen. Særlig spennende er utviklingen innenfor legal tech, og de mulighetene dette innebærer. Konferansen ga god input på status i øvrige europeiske land, og hvordan vi og våre samarbeidspartnere kan dra nytte av disse arbeidsverktøyene på best mulig måte.

Samarbeid og erfaringsutveksling på tvers av landegrensene er en nødvendighet for å være oppdatert på utviklingen på feltet, som Sverdrup ser frem til å følge og bidra til.

Akersgata 1, 0158 Oslo
+47 22 42 27 00
+47 22 42 27 01

© 2018 Advokatfirmaet Sverdrup DA. All rights reserved.

Made with ❤ by Nextgen