Bang-Henrik-sh-web

Ny Partner i Sverdrup

Henrik M. Bang tiltrådte som Partner i Sverdrup 1. oktober 2017. Han kommer fra stillingen som advokat i Føyen Torkildsen.

Henrik har særlig kompetanse innen selskaps- og sammenslutningsrett samt skatterett. Han bistår bl.a ved transaksjoner, fusjoner, fisjoner, emisjoner, generasjonsskifter og omorganisering av næringsvirksomhet. Han jobber også med et bredt spekter av problemstillinger innen eiendom.

Eiendomsskatt er et av Henriks spesialområder innen skatteretten. Rådgivningen er er knyttet til en rekke tverrfaglige problemstillinger innen saksbehandlingreglene så vel som takseringsprinsippene for skattepliktige eiendommer.

Henrik har allsidig erfaring innen tvisteløsning med prosessoppdrag av betydelig omfang.

Vi ønsker Henrik hjertelig velkommen til Sverdrup!

Akersgata 1, 0158 Oslo
+47 22 42 27 00
+47 22 42 27 01

© 2018 Advokatfirmaet Sverdrup DA. All rights reserved.

Made with ❤ by Nextgen